pondělí 24. listopadu 2014

Vyberte si audiovizuální techniku dle vašich představ

Doby, kdy školení anebo různé výukové kurzy probíhaly pouze tak, že školitel mluvil a nepoužíval žádné obrázky či citace jiných autorů v psané podobě, jsou již dávno pryč. Již Jan Ámos Komenský hovořil o tom, že názornost je při procesu učení a vstřebávání nových informací nesmírně důležitá. I proto je pro současná školení nezbytná nejmodernější audiovizuální technika. Ta je logicky k dispozici v celé řadě variant, na něž se zaměříme. Dlužni nezůstaneme ani doporučení konkrétní společnosti, která nabízí jak prodej, tak i pronájem či servis audiovizuální techniky.


Projektor, promítací stěna a notebook jako základ

Pokud chcete mít vaši přednášku anebo prezentaci v naprostém souladu s nejmodernějšími trendy, pak se neobejdete bez přípravy zpracované v interaktivní podobě. Základem je kvalitní notebook optimálně s nejnovějším operačním systémem Windows 8.1 a také s programy Microsoft Office, v nichž budete mít vytvořené dokonalé prezentace. Nedílnou součástí celého vybavení pro prezentaci musí být i projektor s vysokým rozlišením a projekční tabule. Při propojení všech komponentů se vám vytvoří ideální prostor pro školení či prezentaci produktů nebo služeb.


Nezapomínejte na ozvučení

Hodně důležité je i ozvučení. V případě, že prezentujete v nějaké větší místnosti, jen velmi těžko se obejdete bez mikrofonu. Ideální je zejména bezdrátový mikrofon. Ten si můžete pořídit anebo půjčit i v sadě s dalšími komponenty týkajícími se ozvučení. Jmenovat bychom mohli například celý systém složený z reprobeden a mixážního pultu.


Pořiďte si audiovizuální techniku u profesionálů

Nákup audiovizuální techniky byste měli řešit u profesionální společnosti, která se touto problematikou zabývá a má s ní bohaté zkušenosti. Pokud nepotřebujete tuto techniku pravidelně, pak vám bude stačit i její zapůjčení. Výbornou volbou je společnost C-mont, která vznikla již v roce 2004. Nabízí široký sortiment jmenované audiovizuální techniky a také třeba řečnický pult, menší pódium a další komponenty, které se jakkoli týkají prezentace a školení. Veškerý sortiment si můžete buď koupit, anebo jen zapůjčit na určitou dobu. Nabídku naleznete na e-shopu společnosti C-mont.


4 komentáře:

  1. Tak třeba projektor jsem domů vždy chtěla. Je to ale docela drahé. Navíc máme velice dobrou televizi, tak je to docela zbytečné. Ozvučení ale teď zrovna řeším. Už dlouho bych chtěla něco, abych mohla poslouchat hudbu v kuchyni. Ideálně nějaký přenosný reproduktor Nemáte nějaké tipy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co mám zkušenost, tak dnes už prakticky všechny přenosné reproduktory hrají dobře. Takže být vámi bych si prostě vybral takový, který se vám líbí a zkusil to. Taky jeden mám, sehnal jsem ho za dobré peníze z bazaru. Byl prakticky nepoužitý a za polovinu ceny, tak jsem si řekl, že to risknu a vyplatilo se.

      Vymazat
  2. Takové rady se mi teď zrovna dost hodí. Chystám se totiž pořádat takovou menší firemní akci a AV techniku na ni určitě potřebovat budu. Zatím mám domluvený pouze sál, kde se akce bude konat a pronájem aparatúry. Rád bych ale sehnal i nějaký projektor společně s plátnem a další věci. To vše je ale už v jednání. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak to dopadlo? Od koho jste nakonec aparaturu sehnal? Právě v současnosti jsem ve velice podobné situaci a potřeboval bych zařídit nějaké ozvučení místnosti na jednu firemní akci. Díval jsem se, že firem, které toto nabízí je u nás spousta, ale vůbec nevím podle čeho se orientovat, tak budu rád za jakýkoliv tip. Díky moc. :)

      Vymazat